Yemek Tarifleri

Kabak Şayan

Kabak Şayan Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3-4 adet rendelenmiş kabak
  • 1 diş sarımsak
  • 1,5 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için ;

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı nane
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı pul biber

Kabak Şayan Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Rendelenmiş kabakları zeytinyağı ile birlikte suyunu çekene kadar kavurun.
  2. Ayrı bir tavada üzeri için olan bütün gereçleri birlikte kavurup ocaktan alın.
  3. Pişirdiğiniz kabakların 3 te 1 ini yoğurt sarımsak ve tuzla birlikte karıştırın.
  4. Servis tabağına sotelenmiş kabakları alın ve üzerine yoğurtlu kabağı ekleyin.
  5. Son olarak üzerine sotelenmiş cevizi gezdirin ve servis edin.Afiyet olsun!.

Kabak Şayan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu