Yemek Tarifleri

Kabak Meze

Kabak Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım demetten az dereotu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Süslemesi için

  • Ceviz

Kabak Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları ister rendenin kalın kısmıyla rendeleyin ya da ister küp halinde keselim. Ben farklı bi aparatla rendeledim.
  2. Tavaya hiç yağ koymadan soteliyoruz.
  3. Sotelenen kabağımızı bir kaba alıp, sarımsak, süzme yoğurt, zeytinyağı, dereotu ve tuz ekleyip ezmeden karıştırıyoruz.
  4. Servis tabağımıza koyup üzerini cevizle süslüyoruz.

Afiyet olsun. ????.

Kabak Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu