Yemek Tarifleri
Kabak Mantısı

Kabak Mantısı Tanımı İçin Malzemeler
- 3-4 adet kabak
İç harcı için;
- 150 gram kıyma
- 1 küçük uzunluk kuru soğan
- Maydanoz
- Tuz
- Yedi baharat
Üzerinin suyu için;
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Yarım su bardağı su
- Tuz
Kabak Mantısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabakları yıkayıp çatalla çizikler atalım.
- İçlerini oyarak kenara alalım.
- Bu esnada iç harcını hazırlayalım.
- Kabaklarımızdan çıkan içleri robattan çekelim.
- Yapacağımız kıymalı harca ekleyelim.
- Kıymalı harcımızın başka gereçlerini de ekleyip karıştıralım.
- Artık kabaklarımızın içini yaptığımız iç harcıyla dolduralım.
- Uygun tepsimize dizerek üzerinin salçalı suyunu ek edelim.
- 180 derecelik fırında pişirelim.
- Yoğurtla servis edelim😋.Afiyet olsun🌸.
Kabak Mantısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








Cevap bırakın