Yemek Tarifleri

Kabak Mantısı

Kabak Mantısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet kabak

İç harcı için;

  • 150 gram kıyma
  • 1 küçük uzunluk kuru soğan
  • Maydanoz
  • Tuz
  • Yedi baharat

Üzerinin suyu için;

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım su bardağı su
  • Tuz

Kabak Mantısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları yıkayıp çatalla çizikler atalım.
  2. İçlerini oyarak kenara alalım.
  3. Bu esnada iç harcını hazırlayalım.
  4. Kabaklarımızdan çıkan içleri robattan çekelim.
  5. Yapacağımız kıymalı harca ekleyelim.
  6. Kıymalı harcımızın başka gereçlerini de ekleyip karıştıralım.
  7. Artık kabaklarımızın içini yaptığımız iç harcıyla dolduralım.
  8. Uygun tepsimize dizerek üzerinin salçalı suyunu ek edelim.
  9. 180 derecelik fırında pişirelim.
  10. Yoğurtla servis edelim😋.Afiyet olsun🌸.

Kabak Mantısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu