Yemek Tarifleri
Kabak Kavurması

Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet büyük kabak
- 2 adet büyük domates
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet büyük soğan
- 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Toz kırmızı biber
- Tuz
Kabak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvı yağda yemeklik doğranmış soğanı kavuralım.
- Yeşil biberleri ince ince doğrayıp ekleyelim.
- Kabuğu alınmış küçük küp doğranmış domatesi ek edelim.
- Domates salçası, biber salçası, toz kırmızı biber, ekleyelim.
- Küçük küp doğranmış kabakları ek edelim.
- Tuz ekleyelim.
- Kavrulduktan sonra yarım çay bardağı sıcak su ekleyelim.
- Karıştırıp kapağını kapatalım.
- Kısık ateşte ağır ağır pişirelim.
- Dilerseniz üzerine yoğurt dökebilirsiniz afiyet olsun.
Kabak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




Cevap bırakın