Yemek Tarifleri

Kabak Kavurması

Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet büyük kabak
  • 2 adet büyük domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet büyük soğan
  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz

Kabak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sıvı yağda yemeklik doğranmış soğanı kavuralım.
  2. Yeşil biberleri ince ince doğrayıp ekleyelim.
  3. Kabuğu alınmış küçük küp doğranmış domatesi ek edelim.
  4. Domates salçası, biber salçası, toz kırmızı biber, ekleyelim.
  5. Küçük küp doğranmış kabakları ek edelim.
  6. Tuz ekleyelim.
  7. Kavrulduktan sonra yarım çay bardağı sıcak su ekleyelim.
  8. Karıştırıp kapağını kapatalım.
  9. Kısık ateşte ağır ağır pişirelim.
  10. Dilerseniz üzerine yoğurt dökebilirsiniz afiyet olsun.

Kabak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu