Yemek Tarifleri
Kabak Diblesi

Kabak Diblesi Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet kabak
- 3 adet havuç
- Yarım çay bardağı bulgur yahut pirinç
- 1 adet kuru soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı konut üretimi salça
- 2 su bardağı su 200ml
Kabak Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Merhabalar soğanları ince ince doğrayıp derin tencerede zeytinyağı ile pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
- Burada havuçları da ek edip kapağı kapalı bir halde hafif terletiyoruz.
- Salçayı ekleyip karıştırıyoruz.
- Kabakları da küp küp doğrayıp üzerine ek ediyoruz.
- İyice özdeşleştikten sonra suyu tuzu ve bulguru ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Deneyenlere afiyet olsun.
Kabak Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






Cevap bırakın