Yemek Tarifleri

Kabak Diblesi

Kabak Diblesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 3 adet havuç
  • Yarım çay bardağı bulgur yahut pirinç
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı konut üretimi salça
  • 2 su bardağı su 200ml

Kabak Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Merhabalar soğanları ince ince doğrayıp derin tencerede zeytinyağı ile pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  2. Burada havuçları da ek edip kapağı kapalı bir halde hafif terletiyoruz.
  3. Salçayı ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Kabakları da küp küp doğrayıp üzerine ek ediyoruz.
  5. İyice özdeşleştikten sonra suyu tuzu ve bulguru ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Deneyenlere afiyet olsun.

Kabak Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu