Yemek Tarifleri

Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti

Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı yeditürlü

Pişirmek için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak et jülyen halinde doğranılır yıkanıp süzülür .Uygun bir kaba alınır .
  2. Üzerine tuz ,yoğurt ,baharat eklenir karıştırılır ve 1 saat dinlendirilir.
  3. Yağ tavaya boşaltılır kızdırılır, yavaşça etleri tavaya dizilir.
  4. Ara orta karıştıralım bi 10 dk pişirilir ve alınır etimiz yemeye hazırdır.

Jülyen Biçiminde Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu