Yemek Tarifleri
Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti
Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 2 çay kaşığı karabiber
- 2 çay kaşığı kimyon
- 2 çay kaşığı yeditürlü
Pişirmek için;
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Jülyen Formunda Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak et jülyen halinde doğranılır yıkanıp süzülür .Uygun bir kaba alınır .
- Üzerine tuz ,yoğurt ,baharat eklenir karıştırılır ve 1 saat dinlendirilir.
- Yağ tavaya boşaltılır kızdırılır, yavaşça etleri tavaya dizilir.
- Ara orta karıştıralım bi 10 dk pişirilir ve alınır etimiz yemeye hazırdır.
Jülyen Biçiminde Pamuk Üzere Tavuk Eti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Cevap bırakın