Yemek Tarifleri

Ispanaklı Kek

Ispanaklı Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram ıspanak
  • 2 yumurta
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker (1 su bardağından 1 parmak eksik)
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) sıvı yağ
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardak+1 su bardağından 1 parmak eksik kadar un

Ispanaklı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Ispanakları robotta çekelim yağı ek edip tekrardan çekelim.
  2. Karıştırma kabında yumurta şeker vanilyayı beyaz beyaz oluncaya kadar çırpalım.
  3. Üzerine robottan geçirdiğimiz ıspanaklı yağ ve sütü ek edip tekrar karıştıralım.
  4. Unu ve kabartma tozunu da ekleyelim çırpalım ve hazır.
  5. Üzerine istediğiniz bir şey varsa ekleyebilirsiniz ben damla çikolata ekledim.
  6. 160 derece alt üst atarda evvelden ısıtılmış fırında 50 dakika kadar pişirelim.

Afiyet olsun.

Ispanaklı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu