Yemek Tarifleri

Ispanaklı Kaygana

Ispanaklı Kaygana Tanımı İçin Malzemeler

  • ️3 su bardağı un
  • ️2 adet yumurta
  • ️1,5 su bardağı süt
  • ️1 bardak su
  • ️3 taze soğan (küçük doğranmış)
  • ️2 soğan (doğranmış)
  • ️300 gram ıspanak (küçük doğranmış)
  • ️2 çay kaşığı tuz ve karabiber

️Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

️bardak ölçüsü 200 ml

Ispanaklı Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Doğranmış soğanları yağda kavurun. Ispanağı ekleyip hepsini birlikte kavurun.
  2. Bir kaseye un, yumurta, süt, su ve baharatları koyup çırpma teli ile yeterlice karıştırın.
  3. Taze soğanları ve ıspanakları karışıma paylaştırıp yeterlice karıştırın.
  4. Bir tavaya fırçayla yağ sürün ve karışımdan bir kepçe tavaya yayın.
  5. Önünü çevirerek ön ve gerisini kızartın.

Ispanaklı Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu