Yemek Tarifleri

Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Ispanakları temizlenene kadar yıkalım. Büyük kesimler halinde doğrayalım. Tencereye küp küp doğranmış soğanı ekleyip kavuralım.
  2. Havucu rendeleyip soğanla birlikte kavurmaya devam edelim.
  3. Salçayı ekleyip kavuralım. Pulbiber ve karabiberi de ekleyelim. Doğradığımız ıspanağı ekleyelim. Pirinci ekleyelim. Tuzu ekleyelim. Tencerenin kapağını kapatalım.
  4. Ispanaklar diriliğini kaybedince 1,5 bardak su ekleyelim ve kısık ateşte 20 dakika pişirelim. Afiyet olsun🌼.

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu