Yemek Tarifleri

İrmik Helvası

İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı irmik
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su
  • 1 paket sanayağ

İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Merhabalar öncelikle tencereye bir paket sanayağını eritiyoruz ve irmiği ekleyip düzgünce karıştırıyoruz .
  2. Sonra şekeri ilave edip güzelce pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  3. Suyu da ekleyip yeterlice çekinceye kadar karıştırıyoruz .
  4. Ocağın altını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz afiyet olsun.

İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu