Yemek Tarifleri

Irk (Yöresel Yemek)

Irk (Yöresel Yemek) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı köftelik bulgur (Islatmak için 1 su bardağı sıcak su)
  • 2 adet haşlanmış patates
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 tatlı kaşığı kuru reyhan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2- 3 yemek kaşığı un

Irk (Yöresel Yemek) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle bulgurumuzu sıcak su ile ıslatıyoruz yaklaşık yarım saat kadar dinlendiriyoruz.
  2. Ardından patatesleri haşlıyoruz.
  3. Baharatları maydanoz ve reyhanı ekleyip 10-15 dakika yoğuruyoruz.
  4. Daha sonra un ekleyip birkaç dakika daha yoğuruyoruz.
  5. Şekil verip kızgın yağda kızartıyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun?.

Irk (Yöresel Yemek) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu