Yemek Tarifleri

İncir Reçeli

İncir Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg incir
  • 1 kg toz şeker
  • 1 ince dilim limon

İncir Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İncirlerimizi evvel yıkayıp sonra saplarından ayırıyoruz.
  2. Bir tencerenin içerisine 5 su bardağı toz şekerimizi alıyoruz.
  3. Üzerine bir su bardağı suyumuzu ek ediyoruz.
  4. Şerbetimizi kaynamaya bırakıyoruz.
  5. Kaynamakta olan şerbetimiz üzerine incelerinize ek edip 20 dakikada incirle birlikte kaynatıyoruz.

İncir Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu