Yemek Tarifleri

Hindistan Cevizli Küçük Pasta

Hindistan Cevizli Küçük Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2 yumurta akı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • Yarım çay kaşığı limon suyu

Kreması için;

  • Yarım su bardağı hindistan cevizi suyu
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 pk krem şanti

Üzeri için;

  • Damla çikolata
  • Çikolata sosu

Hindistan Cevizli Küçük Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sıvı yağı ocakta kızdıralım.
  2. Yumurta akını çırpalım.
  3. Üstüne hindistan cevizi ve pudra şekerini ekleyip, karıştıralım.
  4. Kızgın yağı dökelim, süratlice karıştıralım.
  5. Vanilya ve limon suyunu ekleyelim.
  6. Tekrar karıştırıp, dolapta yarım saat dinlendirelim.
  7. Sıkma torbasıyla tepsiye yuvarlak formda dökelim.
  8. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 -25 dk üstü kızarana kadar pişirelim.
  9. Hindistan cevizi suyu ve sütle krem şanti tozunu çırpalım.
  10. Üç kurabiyeden iki katlı pastacıklar yapacağız.
  11. Kurabiye, krema, kurabiye diye sırayla pastayı yapıyoruz.
  12. En üstüne krema sıkalım.
  13. Damla çikolata ve sosla süsleyelim.

Hindistan Cevizli Küçük Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu