Yemek Tarifleri

Hazır Almaya Son Konut Üretimi Tavuk Burger Eti

Hazır Almaya Son Mesken İmali Tavuk Burger Eti Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1-2 yemek kaşığı un

Panesi için;

  • 2 yumurta + 1 yemek kaşığı süt karışımı
  • Un
  • Galeta unu

Hazır Almaya Son Konut İmali Tavuk Burger Eti Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Burger için gereken tüm materyalleri doğrayıcıya koyun ve karıştırın.
  2. Nemli ellerle karışımdan köfteler oluşturun ve düz bir biçimde bastırın.
  3. Köfteleri şekillendirdikten sonra pişirme kağıdının üzerine dizin.
  4. Köfteleri evvel una bulayın, silkeleyin, yumurtaya batırın ve akabinde galeta ununa bulayın.
  5. Bu formda budolabında koruma edebilirsiniz.
  6. Daha sonra kızgın yağda kızartın.Afiyet olsun.

Burger ekmeğinin tanımı gelecek❤️.

Hazır Almaya Son Konut Üretimi Tavuk Burger Eti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu