Yemek Tarifleri

Haydari

Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 dilim beyaz peynir
  • Tuz

Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bir tavada zeytinyağı eritilir üzerine nane eklenir çok bekletmeden ocaktan alınır.
  2. Bir kaba süzme yoğurt alınır.
  3. Başka bir kapta peynir çatalla düzgünce ezilir.
  4. Ezilen peynir ve tuz yoğurda eklenir.
  5. Ardından tereyağlı nanede eklenerek karıştırılır servis edilir.

Afiyet olsun.

Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu