Yemek Tarifleri

Haydari

Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bir tavaya havuçlar rendelenir ve üzerine zeytinyağı eklenerek orta ateşte pişirilir.
  2. Bir kapta yoğurt ve tuz karıştırılır üzerine pişen ve soğuyan havuçlar ek edilir. Servise hazır.

Afiyet olsun.

Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu