Yemek Tarifleri

Hawaii Tatlısı (Çok Hafif)

Hawaii Tatlısı (Çok Hafif) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 ml süt
  • Yarım su bardağından 1 parmak fazla şeker
  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi

Kaplamak için;

  • 100 gram çikolata (bitter-sütlü)
  • Hindistan cevizi

Hawaii Tatlısı (Çok Hafif) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak iç dolgusunu hazırlıyoruz.
  2. Süt,şeker,nişasta ve unu karıştırıp ağırlaşıncaya kadar pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra vanilya ve hindistan cevizini ekliyoruz.
  4. Islatışmış borcama döküp üzeri i düzeltiyoruz.
  5. Dolapta bir kaç saat dinlendiriyoruz.
  6. Ardından çıkarıp kesip dilimlere ayırıyoruz boyutunu istediğiniz üzere yapabilirsiniz.
  7. Benmari adabı erittiğimiz çikolata ile kaplayıp tekrar dolaba alıp çikolata büsbütün donunca servis ediyoruz afiyet şeker olsun ????.

Hawaii Tatlısı (Çok Hafif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu