Yemek Tarifleri

Havuçlu Top

Havuçlu Top Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane orta uzunluk havuç
  • Yarım yemek kaşığı margarin
  • Yarım su br şeker
  • 1 çay bardağı ezilmiş fındık
  • 12 tane bisküvi

Bulamak için

  • Hindistan cevizi

Havuçlu Top Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Margarin genişçe bir tavaya alınır.
  2. Rendelenmiş havuçlar eklenir ve üzerine şeker ilave edilerek havuçlar suyunu çekene kadar karıştırılır.
  3. Havuçlar suyunu çekince fındıklar ek edilerek bir tıp karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
  4. Sonra bisküviler rondodan geçirilir.
  5. Soğuyan havuçlar bir kaba alınır ve biskivütle buluşturulup güzelce yoğurulur.
  6. Küçük top halinde yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanır. Bu ölçülerle 12 tane havuç topu elde ettim. Afiyet olsun.

Havuçlu Top Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu