Yemek Tarifleri

Havuçlu Erişte

Havuçlu Erişte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo havuç
  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çimdik tuz
  • Alabildiği kadar un

Havuçlu Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuçları soyup suya koyalım. Güzelce pişen havuçları blendırdan geçirip ılıtalım.
  2. Yumurta, süt, tuz, un ve havuç püresini ile güzelce yoğurup bir saat bekletelim.
  3. Bezelere ayırıp, servis tabağı kadar açıp, tavada döndürelim.
  4. Daha sonra ince ince keselim.

Havuçlu Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu