Yemek Tarifleri

Havuç Topları

Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 10-12 tane havuç
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 2 çay kaşığı tarçın (isteğe göre)
  • 2 paket bisküvi
  • Ceviz (isteğe bağlı)

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak havuçları rendeleyelim ve rendelediğimiz havuçları tavaya alalım.
  2. Tereyağı ve şekeri ilave ederek yaklaşık 10-15 dk kavuralım.
  3. Pişmeye devam eden havuçların üzerine robottan geçirdiğimiz petibör bisküviyi ekleyelim.
  4. Ceviz içi ve tarçını ek edelim, tüm gereçleri 2 dk daha karıştırarak ocaktan alalım.
  5. Hindistan cevizini geniş bir tabağa alalım.
  6. Soğuyan havuçlu karışımdan bir modül alarak ceviz büyüklüğünde toplar yapalım.
  7. Topları hindistan cevizine bulayarak servis tabağımıza alabiliriz. Afiyet olsun?.

Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu