Yemek Tarifleri

Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo havuç
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Merhaba hanımlar bugün size 5 çaylarınızın yanında çok yakışacak bir tarifle daha buradayım.
  2. En başta havuçlarımızı yıkayıp rendeliyoruz akabinde da zeytinyağı ile kavuruyoruz, yumuşayana kadar bir taraftan da yoğurdumuzu ayarlıyoruz.
  3. İki çeşit yoğurdumuzu karıştırıp, rendelediğimiz sarımsaklarımızı da içerisine ek ediyoruz en sonun da tuzumuzu ve havuçlarımızı ekleyip servis tabağına alıyoruz.
  4. Damak tadınıza nazaran içerisine ceviz de ek edebilirsiniz ben ek ettim sahiden de enfes bir tat bıraktı ağızlar da şimdide herkese afiyet olsun.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu