Yemek Tarifleri
Hamur Kesme Çorbası

Hamur Kesme Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı domates salçası
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı biber salçası
- 3 orta uzunluk domates
- 4 avuç hamur kesmesi
- 1.5-2 litre sıcak su
- Tuz
Hamur Kesme Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağı ve sıvı yağ tencereye koyulur.
- Domateslerin kabukları soyulup robottan geçirilir tencereye eklenip biraz kavrulur.
- Salçalar da ek edilip karıştırılır.
- Sıcak su koyulup içine hamur kesmeler eklenir.
- Tuzu atılıp tencerenin kapağı kapatılmadan kısık ateşte ortada karıştırılarak yumuşayana kadar pişirilir. Afiyet olsun :).
Hamur Kesme Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Cevap bırakın