Yemek Tarifleri

Hamsi Kuşu

Hamsi Kuşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kg hamsi

İç harcı için:

  • 1 adet kuru soğan
  • 3-4 kol taze soğan
  • 3-4 kısım maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı mısır unu

Kızartmak için:

  • Mısır unu

Hamsi Kuşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Derin bir kabın içine küçük küçük doğranmış soğanları,doğranmış taze soğan,tuz,karabiber,kırmızı toz biber,karabiber ve mısır ununu koyarak karıştıralım.
  2. Hamsileri 3 adet yanyana dizip ortasına iç harcını koyduktan sonra üzerine de bir hamsiyi koyarak avucumuzda sıkarak oval bir form verip mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartalım.

Hamsi Kuşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu