Yemek Tarifleri
Hamsi Kuşu

Hamsi Kuşu Tanımı İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) kg hamsi
İç harcı için:
- 1 adet kuru soğan
- 3-4 kol taze soğan
- 3-4 kısım maydanoz
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber
- 2 yemek kaşığı mısır unu
Kızartmak için:
- Mısır unu
Hamsi Kuşu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir kabın içine küçük küçük doğranmış soğanları,doğranmış taze soğan,tuz,karabiber,kırmızı toz biber,karabiber ve mısır ununu koyarak karıştıralım.
- Hamsileri 3 adet yanyana dizip ortasına iç harcını koyduktan sonra üzerine de bir hamsiyi koyarak avucumuzda sıkarak oval bir form verip mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartalım.
Hamsi Kuşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










Cevap bırakın