Yemek Tarifleri

Güveçte Mantar Sote

Güveçte Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gr mantar
  • 1 adet soğan
  • 1 adet biber
  • Yarım su bardağı mısır
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Göz kararı tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Üzeri için;

  • 6 dilim kaşar peyniri

Güveçte Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle mantarları yıkayıp doğrayalım ve tavaya alalım, suyunu salmaya başlayınca soğanları ay formunda doğrayıp ek edelim ,arada bir karıştıralım.
  2. Biberi halka halka doğrayalım .
  3. Yağ ve baharatları ek edelim güzelce kavuralım.
  4. En son mısırımızıda ek edip karıştıralım ve ocağın altını kapatıp hazırladığımız yemeği güvece dökelim.
  5. Üzerine dilimlediğimiz kaşar peyniri koyup max ayarda kaşarlar eriyinceye kadar pişirelim afiyet olsun.

Güveçte Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu