Yemek Tarifleri

Güllaç

Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç yufkası ( 10 yaprak)
  • 2 litre süt
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı gül suyu ( isteğe bağlı)

Arası için ;

  • Ceviz yahut fındık ,fıstık
  • Çilek

Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 2 litre sütü çelik bir tencereye alalım, şeker eriyene kadar ısıtalım kaynar olmasın.
  2. Şeker eridikten sonra vanilya ve isteğe bağlı gül suyunu ekleyip güllaç yapraklarını elimizle ikiye bölerek borcama dizelim.
  3. Her katını sütle tek tek ıslatın.
  4. Ara katlarına ceviz, fındık, fıstık konutta ne varsa koyabilirsiniz .
  5. Bir gece dolapta dinlendikten sonra servis edebilirsiniz.

Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu