Yemek Tarifleri

Fırında Sütlü Kabak Kızartması

Fırında Sütlü Kabak Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 4 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 su bardağı süt -kaymak

Fırında Sütlü Kabak Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları ince ince dilimleyin. Önünü ardını güzelce una bulayın.
  2. Yağlı kağıt serili tepsiye yahut fırın kabına dizebilirsiniz. Yağ gezdirin.
  3. 200 derece fırında 25-30 dakika pişirelim.
  4. Güzelce kızarınca sütü üzerine gezdirin ve biraz daha kızartın. Kaymağınız varsa onu da katın.Gerçekten çok hoş ve hafif oluyor. Afiyet olsun.

Fırında Sütlü Kabak Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu