Yemek Tarifleri
Fırında Mücver

Fırında Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kabak (büyük boydu)
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- 1.5 su bardağı un
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Kara biber
- Kimyon
- Tuz
Fırında Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuç, kabak ,patatesi rendeleyip suyunu sıkalım, bir kaba alalım.
- Yumurta ,kabartma tozu ,baharat ,yağ ve unu koyup güzelce karıştıralım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye kaşık yardımı ile dökelim.
- 180 derece fırında alt üst ayarda pişirelim afiyet olsun.
Fırında Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



Cevap bırakın