Yemek Tarifleri

Fırında Mücver

Fırında Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak (büyük boydu)
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1.5 su bardağı un
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Kara biber
  • Kimyon
  • Tuz

Fırında Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuç, kabak ,patatesi rendeleyip suyunu sıkalım, bir kaba alalım.
  2. Yumurta ,kabartma tozu ,baharat ,yağ ve unu koyup güzelce karıştıralım.
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye kaşık yardımı ile dökelim.
  4. 180 derece fırında alt üst ayarda pişirelim afiyet olsun.

Fırında Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu