Yemek Tarifleri

Fincan Tatlısı

Fincan Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Vanilya

Üzeri için:

  • Hindistan cevizi
  • 10 tane fındık

Fincan Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bir tencere alın. 1 litre süt ,1 su bardağı şeker,1 su bardağı un karıştırın pişirin.
  2. Pişmesine yakın vanilya ,tereyağı ekle biraz kaynatın.
  3. Sonra kapatın.
  4. Mikserle çırpın.
  5. Ilıklaşıncaya kadar çırp daha fincan alın.
  6. Sütlü karışımı boşalt fincan ılıklaşınca 3-4 saat dolapta beklet bir kaseye hindistan cevizi boşaltın.
  7. Muhallebili karışıma bulayın.
  8. Ortalarına fındık koyun sonra servis yapın.

Fincan Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu