Yemek Tarifleri

Fasulye Kızartması

Fasulye Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram taze fasulye
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Fasulye Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fasulyeler tuzlu suda 5dk haşlanır.
  2. Suyu süzülerek soğuk suyla fasulyeler şoklanır.
  3. Suyu süzülerek kağıt havlu üzerinde fazla suyu alınır.
  4. Sıvı yağı kızdırdıktan sonra fasulyelerin her iki istikameti de kızartılır. Tabağa koyulur.

Not : ketçap mayonezle harika oldu. Tavsiye ederim.

Fasulye Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu