Yemek Tarifleri

Ezme Turşusu

Ezme Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kilo domates
  • 1 kilo kıl biber
  • 1 kilo köy biber
  • Yarım kilo cin biber
  • 1 kilo kapya biber
  • 1 demet maydanoz
  • 1 baş sarımsak

Sosu için;

  • 2 su bardağı sirke
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker

Ezme Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün materyallerimizi robottan ince bi halde geçiriyoruz ve geniş bir karıştırma kabına alıyoruz.
  2. İçerisine sirke tuz ve şekerimizide atıp güzelce karıştırıyoruz.
  3. Kavanozlarımıza koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz.
  4. Mutlaka buz dolabında koruma ediyoruz.
  5. Bir kaç gün sonra açıp servis edebiliriz.

Ezme Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu