Yemek Tarifleri
Ezme Turşusu

Ezme Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
- 5 kilo domates
- 1 kilo kıl biber
- 1 kilo köy biber
- Yarım kilo cin biber
- 1 kilo kapya biber
- 1 demet maydanoz
- 1 baş sarımsak
Sosu için;
- 2 su bardağı sirke
- 2 yemek kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı şeker
Ezme Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyallerimizi robottan ince bi halde geçiriyoruz ve geniş bir karıştırma kabına alıyoruz.
- İçerisine sirke tuz ve şekerimizide atıp güzelce karıştırıyoruz.
- Kavanozlarımıza koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz.
- Mutlaka buz dolabında koruma ediyoruz.
- Bir kaç gün sonra açıp servis edebiliriz.
Ezme Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




Cevap bırakın