Yemek Tarifleri

Etli Türlü

Etli Türlü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 patlıcan
  • 1 kabak
  • 3 patates
  • 4 biber
  • 3 diş sarımsak
  • 7 -8 domates
  • Tuz
  • Haşlanmış kırmızı et (ben eti daha evvel haşlayıp dondurmuştum böylelikle kullanıma hazır oluyor)
  • Sıvı yağ

Etli Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm gereçleri kuşbaşı doğranmış olacak evvel patlıcan ve biber yağda kavrulacak biraz tuzla.
  2. Daha sonra domates eklenecek biraz kaynayınca haşladığınız eti üstüne ekleyin.
  3. En sonda kabak ve patatesi de ekleyin kaynamaya başlayınca sarımsakları da ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. Eğer dolapta etiniz yoksa doğradığınız kırmızı eti düdüklüye alın.
  5. Üstüne etin ölçüsüne nazaran tuz atın.
  6. Eti az bir şey geçecek kadar su ekleyin ve 20 dakika kaynatın (etin tazeliğine nazaran kaynama mühleti değişir )kaynayan etin suyunu da buzluğa attım çorbalar da ve pilav da kullanabilirsiniz.

Etli Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu