Yemek Tarifleri

Etli Havuçlu Kış Çorbası

Etli Havuçlu Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patates
  • 1 büyük havuç
  • 1 küçük uzunluk soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 modül bütün et
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım limon
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 litre su (Et suyuda kullanılabilir)

Etli Havuçlu Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 1 diş sarımsak tereyağı ve un hariç öteki materyalleri iri iri doğrayıp düdüklü tencereye koyun.
  2. Ortalama 1 saat kaynadıktan sonra denetim edin et yumuşadıysa eti alın ve kalan zerzevatları blenderdan çekin
  3. Ayrı tencerede yağı eritip unu ve rendelediğiniz sarımsağı kavurun.
  4. Sebze suyunu ve didiklediğiniz eti de koyun biraz kaynadıktan sonra limon ve karabiberi ekleyin çorbanız hazır afiyet olsun.

Etli Havuçlu Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu