Yemek Tarifleri

Etli Brüksel Lahanası

Etli Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket brüksel lahanası (300-350 gr)
  • 100-150 gram kuşbaşı et
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber

Etli Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle soğanımızı kavurup,etlerimizi koyalım ve sulanarak suyunu çekmesini bekleyelim.
  2. 1 kaşık kadar domates salçasını koyup biraz kavurduktan sonra brüksel lahanalarını koyup sıcak suyu ve tuz,karabiberini atarak kaynamaya bırakalım. Afiyet olsun.

Etli Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu