Yemek Tarifleri

Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 8-10 adet arpacık soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biberi
  • 2 adet orta uzunluk domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tuz
  • Sıvıyağı

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle sebzelerimizi başka farklı doğrayıp kenara alalım.
  2. Kuşbaşı etlerimizi düdüklüde az su bırakarak 10 dakika haşlıyoruz yumuşak olması için.
  3. Derin bir tencereye haşlanan etleri alıp üzerine sıvı yağı ekliyoruz.
  4. Ardından soğanları ekleyip soteliyoruz ,ben tüm olarak attığım için biraz etle soteledim.
  5. Ardından biberi, domatesi ,salçayı ekleyip kavurdum .
  6. Suyu ve baharatlarını ekleyip suyu çekene kadar altı kısık formda pişiriyoruz afiyet olsun ????.

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu