Yemek Tarifleri

Et Haşlama

Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patates
  • 300 gram dana kuşbaşı et
  • 1 litre su
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Et haşlama yemeğimiz için evvel tencereye göz kararı sıvı yağ eklenir.
  2. Etler kuşbaşı doğranmış biçimde eklenerek uygunca orta ateşte kavrulur üzerine 2 adet küp ve iri doğranmış patatesler eklenir.
  3. Tuz karabiber koyularak üzerine bir litre sıcak su eklenir.
  4. Düdüklünün ağzı kapatılarak yaklaşık 30 dk pişirilir. Yanına pirinç pilavı ile servis yapabilirsiniz.

Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu