Yemek Tarifleri

Domatesli Pilav

Domatesli Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 tane domates
  • 1 tane soğan
  • 1 tane biber
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça (Karışık)
  • 1 ,5 su bardağı bulgur
  • 2,5 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı dolusu tuz

Domatesli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğan biber sıvı yağda kavuralım.
  2. Üzerine salçayı atıp bi beş dk kavurup domatesleri ekleyelim.
  3. Domatesi biraz kavurup bulguru ekleyin yeterlice karıştırıp suyunu ekleyelim.
  4. Ocağın altını evvel açık 10 dk kadar daha sonra en kısık ateşte demlenerek pişirelim denetimli halde.
  5. Suyunu çekip bulgur açılınca altını kapatalım.

Domatesli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu