Yemek Tarifleri

Doğrama Turşu

Doğrama Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo İzmir biberi
  • 2 kilo domates
  • 1 su bardağı kaynamış soğumuş su
  • 1 yemek kaşığı nohut
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 1 baş sarımsak
  • 1,5 yemek kaşığı tuz

Doğrama Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Domatesleri kabuklarını soyup rondodan geçirdim .
  2. Biberleri küçük küçük doğradım.
  3. İçine sirkeyi suyunu,limon tuzunu, sarımsaklarımı nohutunu, tuzunu ek edip karıştırdım.
  4. Kavanozlara koyup buzdolabında saklıyorum.
  5. 1 hafta sonra yemeğe başlayabilirsiniz.
  6. Ertesi günü de yeniliyor fakat ben 1 hafta bekliyorum.

Yapanlara yiyenlere afiyet olsun ?.

Not: instagram da hicran_kitchen sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım sayfama beklerim.

Doğrama Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu