Yemek Tarifleri
Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık
Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kg patlıcan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 adet domates
- 4 adet sivri biber
Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patlıcanları çizgili soyalım.
- Fırın tepsisine pişirme kağıdı serelim,patlıcanları tepsiye dizelim ve patlıcanların her tarafını fırça ile yağlayın.
- 210 derece ısınmış fırında,altları kızarınca çevirelim,iki yüzü de kızardığında fırından alalım. ( çok kızarmasına gerek yok)
- Soğuyunca, patlıcanların ortasına çizik atarak,dilim domates ve biber koyalım kısa hazır olsun.
- Buzdolabı poşetine düzgünce dizip,pipet yardımı ile poşetin havasını alarak poşetin ucuna düğüm atalım ve dolap kokusu olmasın diye bir poşet daha geçirelim ve derin dondurucuda kaldıralım.
- Kışın pişireceğimiz vakit hafif dönü çözülünce, kıymalı harcını hazırlayıp karnıyarık yapabilir ve afiyetle yiyelim!😊🌺.
Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







Cevap bırakın