Yemek Tarifleri

Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık

Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg patlıcan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet domates
  • 4 adet sivri biber

Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanları çizgili soyalım.
  2. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serelim,patlıcanları tepsiye dizelim ve patlıcanların her tarafını fırça ile yağlayın.
  3. 210 derece ısınmış fırında,altları kızarınca çevirelim,iki yüzü de kızardığında fırından alalım. ( çok kızarmasına gerek yok)
  4. Soğuyunca, patlıcanların ortasına çizik atarak,dilim domates ve biber koyalım kısa hazır olsun.
  5. Buzdolabı poşetine düzgünce dizip,pipet yardımı ile poşetin havasını alarak poşetin ucuna düğüm atalım ve dolap kokusu olmasın diye bir poşet daha geçirelim ve derin dondurucuda kaldıralım.
  6. Kışın pişireceğimiz vakit hafif dönü çözülünce, kıymalı harcını hazırlayıp karnıyarık yapabilir ve afiyetle yiyelim!😊🌺.

Derin Dondurucu İçin Kızartmadan Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu