Yemek Tarifleri

Cooki

Cooki Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram tereyağı
  • 100 gram bitter çikolata
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağından 1parmak eksik şeker
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu

Cooki Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 100 gr çikolatayı benmari tarzı eritin, oda ısısındaki tereyağı ve öteki materyalleri karıştırın (benmari çikolatayı da ek ediyoruz)
  2. Top top hal verip evvelden ısıtılmış fırında 15dk pişiriyoruz.
  3. Pişerken yayılacaktır tepsiye aralıklı dizelim.

Cooki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu