Yemek Tarifleri

Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kırmızı et
  • 5 orta uzunluk patates
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Üzeri için

  • Sarımsaklı yoğurt
  • Tereyağı (kızgın)

Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce etlerimizi kuşbaşı yahut julyen doğrayalım.
  2. Daha sonra yağsız olarak yumuşayana kadar pişirelim.
  3. Yumuşayınca baharatları ve yağını ekleyelim ve kavuralım.
  4. İnce ince doğramış patateslerimizi kızgın yağda kızartalım.
  5. Uygun bir tabağa evvel patesleri yerleştirelim.
  6. Üzerine hazırladığımız sarımsaklı yoğurttan gezdirelim.
  7. Etlerimizi üzerine ekleyerek kızdırdığımız tereyağını üzerine gezdirelim. Sıcak sıcak servis edelim.

Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu