Yemek Tarifleri
Çilekli Mousse Pasta Görüntülü

Çilekli Mousse Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya
- 230 gr benmari tarzı eritilmiş çikolata
- 3 paket krema
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
Keki ıslatmak için
- 1 su bardağı süt
Üzerine:
- Kakao
- Çikolata parçaları
- Vişne
- Krem şanti
Çilekli Mousse Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle pandispanyayı yapacağımız kalıba oturtalım.
- Daha sonra bir su bardağı sütle her yerine gelecek formda ıslatalım.
- Bu ortada 230 gram kadar bitter çikolatayı benmari yordamı eritelim.
- 3 paket krema ve 3 yemek kaşığı pudra şekerini mikser yardımıyla çırpalım.
- Krema kıvamına geldikten sonra makineye durduralım ve içerisine benmari adabı eritilmiş çikolatayı kaşık kaşık ekleyerek daima karıştıralım. Hoş bir krema haline geldikten sonra kekimizin üzerine dökelim.
- Ardından buzdolabında yaklaşık 5 saat kadar soğutalım.
- Soğuttuktan sonra üzerine kakao serpiştirelim.
- Çikolata modülleri ekleyelim.
- Krem şantiye ile süsleyelim ve ortalara dondurulmuş vişne koyarak sunum yapalım afiyet olsun

Çilekli Mousse Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




Cevap bırakın