Yemek Tarifleri

Çilekli Mousse Pasta Görüntülü

Çilekli Mousse Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır pandispanya
  • 230 gr benmari tarzı eritilmiş çikolata
  • 3 paket krema
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri

Keki ıslatmak için

  • 1 su bardağı süt

Üzerine:

  • Kakao
  • Çikolata parçaları
  • Vişne
  • Krem şanti

Çilekli Mousse Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle pandispanyayı yapacağımız kalıba oturtalım.
  2. Daha sonra bir su bardağı sütle her yerine gelecek formda ıslatalım.
  3. Bu ortada 230 gram kadar bitter çikolatayı benmari yordamı eritelim.
  4. 3 paket krema ve 3 yemek kaşığı pudra şekerini mikser yardımıyla çırpalım.
  5. Krema kıvamına geldikten sonra makineye durduralım ve içerisine benmari adabı eritilmiş çikolatayı kaşık kaşık ekleyerek daima karıştıralım. Hoş bir krema haline geldikten sonra kekimizin üzerine dökelim.
  6. Ardından buzdolabında yaklaşık 5 saat kadar soğutalım.
  7. Soğuttuktan sonra üzerine kakao serpiştirelim.
  8. Çikolata modülleri ekleyelim.
  9. Krem şantiye ile süsleyelim ve ortalara dondurulmuş vişne koyarak sunum yapalım afiyet olsun

Çilekli Mousse Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu