Yemek Tarifleri

Çilekli Magnolya

Çilekli Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • Çilek
  • Muz
  • 2 paket burçak bisküvi

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 fincan nişasta
  • 2 yemek kaşığı dolusu un
  • Vanilya
  • 1 paket krem şanti

Çilekli Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün materyalleri şanti hariç tencereye alın devamlı karıştırarak kaynama noktasına gelene kadar karıştıralım.
  2. Kaynadıktan sonra altını kapatalım.
  3. Üzerini streç kapatalım soğumaya bırakalım.
  4. Soğuduktan sonra santi ekleyip mikserle çırpın.
  5. Bisküvileri rondadan çekin.
  6. Kupların içine bir ölçü bisküvi koyun.
  7. Kenarlarına çilek dizelim ve krema koyalım.
  8. Üzerine tekrar bisküvi koyun ve çilek yahut muz ile süsleyin.

Afiyet olsun.

Çilekli Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu