Yemek Tarifleri

Çikolatalı Kurabiye

Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Yarım çay bardağı damla çikolata

Üzerine

  • Yarım çay bardağı iri çekilmiş ceviz
  • 1 yumurta akı

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce bütün sıvılar bir kaba alınır.
  2. Üzerine denetimli olarak un konulur.
  3. İçine vanilya ve kabartma tozu konulup yoğurulur.
  4. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp birinci yumurta akına sonrada cevize bulanır.
  5. 200 derece denetimi halde pişirilir.
  6. Fırından çıkınca soğuması gerekir. Soğuyunca servis edilir. Afiyet olsun.

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu