Yemek Tarifleri

Cevizli Tavuklu İç (Sandviç İçin)

Cevizli Tavuklu İç (Sandviç İçin) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım haşlanmış didiklenmiş tavuk
  • 1 avuç iri kırılmış ceviz
  • 1 tatlı kaşığı celery salt yahut kuru kereviz yaprağı ( opsiyonel)
  • 2 adet taze soğan, doğranmış
  • Mayonez ( tutacak kadar 2-3 çorba kaşığı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sandviç ekmeği ( istediğiniz tür)
  • Mayonez
  • Dijon hardal
  • Marul yaprağı
  • Domates

Cevizli Tavuklu İç (Sandviç İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuk haşlanır, didiklenir. (Ben modül tam but, ve göğüs haşladım.)
  2. Haşlarken kuru soğan, havuç, sarımsak, kereviz sapı, tane karabiber, tuz, bir iki karanfil ,1 yıldız anason, biberiye ve 1 kaşık kurutulmuş zerzevat koyuyorum.
  3. Suyuna çorba yahut pilav yapıyorum. Siz sevdiğiniz üzere haşlayabilirsiniz.
  4. Bütün gereç karıştırılır, tutuncaya kadar mayonez eklenir tekrar karıştırılır. (tavuğu haşlarken tuz koyduysanız, tuzu ona nazaran ayarlayın. )
  5. Ekmeklere mayonez, dijon hardal sürülür, tavuklu iç konulur, marul ve domates eklenerek servis yapılır.
  6. Meze olarak yahut yeşil salata üzerinde yiyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Cevizli Tavuklu İç (Sandviç İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu