Yemek Tarifleri

Cevizli Sucuk Tanımı

Cevizli Sucuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg ceviz
  • 2 su bardağı üzüm pekmezi
  • 4 su bardağı su
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı toz şeker

Cevizli Sucuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 1 kilo ceviz içimizi bir gece öncesinden ılık suyla ıslatıyoruz. Yumuşayan cevizlerimizi bir ipe diziyoruz
  2. Sonrasında 2 su bardağı üzüm pekmezi ,4 su bardağı su ,1 çay bardağı nişasta, 1 çay bardağı un ,1 çay bardağı toz şeker hepsini bir tencerede birleştiriyoruz.
  3. Karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
  4. Pişirmiş olduğumuz muhallebimize cevizlerimizi buluyoruz, kurumaya bırakıyoruz.

Cevizli Sucuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu