Yemek Tarifleri

Cevizli Kurabiye

Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin yahut tereyağı
  • 1 tane yumurta (Sarısı içine beyazı üstüne)
  • 1 tane limon kabuğu rendesi
  • Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 ,5 su bardağına yakın un

Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk olarak yoğurma kabınızın içine oda ısısında tereyağını koyunuz.
  2. Sonra öteki gereçleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğurunuz.
  3. Sonra ceviz büyüklüğünde kesimler koparınız ve yuvarlayınız.
  4. Önce yumurta beyazına sonra cevize batırınız ve yağlı kağıt üzerine fırın tepsisine diziniz.
  5. Önceden ısıtılmış 185 derecelik fırında 20- 25 altı üstü güzelce kızarana kadar pişiriniz.

Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu