Yemek Tarifleri
Cevizli Anne Keki

Cevizli Anne Keki Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı karbonat
Üzeri için;
- 1 su bardağına yakın ceviz içi
Cevizli Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri güzelce çırpıyoruz.
- Sıvıyağ ve sütü ekliyoruz tekrar karıştırıyoruz.
- Un, kabartma tozu, vanilya ve karbonatı ekledikten sonra ekliyoruz.
- Güzelce karıştırdıktan sonra yağladığımız tepsiye döküyoruz.
- Üzerine cevizi serpiyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Kürdanla test edebilirsiniz.
Afiyet olsun 💞
Cevizli Anne Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






Cevap bırakın