Yemek Tarifleri

Cevizli Anne Keki

Cevizli Anne Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı karbonat

Üzeri için;

  • 1 su bardağına yakın ceviz içi

Cevizli Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri güzelce çırpıyoruz.
  2. Sıvıyağ ve sütü ekliyoruz tekrar karıştırıyoruz.
  3. Un, kabartma tozu, vanilya ve karbonatı ekledikten sonra ekliyoruz.
  4. Güzelce karıştırdıktan sonra yağladığımız tepsiye döküyoruz.
  5. Üzerine cevizi serpiyoruz.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Kürdanla test edebilirsiniz.

Afiyet olsun 💞

Cevizli Anne Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu