Yemek Tarifleri

Cakepops

Cakepops Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket kakaolu baton kek
  • Sıvı krema
  • 2 paket sütlü kare çikolata
  • 2 paket beyaz çikolata

Üzeri için

  • Pasta süsü yada istediğiniz rastgele malzeme

Cakepops Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kekleri kâfi büyüklükteki kasemizin içine incecik ufalıyoruz.
  2. Sıvı kremayı yavaşça kekin üzerine döküp bir çatal yardımıyla kekimize yedirip bir hamur elde ediyoruz.
  3. Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller yuvarlayıp büyükçe bir tabağa diziyoruz.
  4. Çikolatalarımızı benmari metodu eritiyoruz.
  5. Cakepops çubuğumuzu eriyen çikolataya bandırıp yuvarladığımız cakepopslara batırıyoruz.
  6. Tamamına bu süreci yaptıktan sonra derin dondurucuda 10 dk bekletiyoruz. (bu prosedür kekin çubuklara yapışmasını sağlıyor).
  7. Ardından cakepopslarımızın tamamını erittiğimiz çikolatalara batırıp yağlı kağıt serdiğimiz tabağa çıkartıp üzerlerini dilediğiniz üzere süslüyoruz.

Cakepops Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu