Yemek Tarifleri
Browni

Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 250 gram tereyağ
- 250 gram bitter çikolata
- 1/2 (yarım) su bardağı un
- Dilerseniz vişne yahut çilek
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri beyaz macun kıvamına gelene kadar çırpalım.
- Daha sonra benmari tarzı tereyağı ve çikolatayı derin bir kasede eritelim.
- Çırpılan yumurtayla birleştirelim çırpalım.
- Daha sonra un ve vanilyayı ekleyelim ve yağlı kâğıt serdiğimiz kek kalıbına dökelim.
- Dilediğiniz meyveyi koyabilirsiniz.
- 175 derece evvelce ısıtılan fırına verelim. Püf noktası 25 dakika da pişirmek 25 dakikayı geçerse olağan kek kıvamına gelecektir. Piştikten yarım saat sonra afiyetle yiyebilirsiniz:).
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın