Yemek Tarifleri

Browni

Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 250 gram tereyağ
  • 250 gram bitter çikolata
  • 1/2 (yarım) su bardağı un
  • Dilerseniz vişne yahut çilek

Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri beyaz macun kıvamına gelene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra benmari tarzı tereyağı ve çikolatayı derin bir kasede eritelim.
  3. Çırpılan yumurtayla birleştirelim çırpalım.
  4. Daha sonra un ve vanilyayı ekleyelim ve yağlı kâğıt serdiğimiz kek kalıbına dökelim.
  5. Dilediğiniz meyveyi koyabilirsiniz.
  6. 175 derece evvelce ısıtılan fırına verelim. Püf noktası 25 dakika da pişirmek 25 dakikayı geçerse olağan kek kıvamına gelecektir. Piştikten yarım saat sonra afiyetle yiyebilirsiniz:).

Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu