Yemek Tarifleri

Bonibonlu Kurabiye

Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 125 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Aldığı kadar un (yaklaşık 2 su bardağı un denetimli ekleyin)

Üzeri için;

  • Bonibon

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta, pudra şekeri ve tereyağını uygunca karıştıralım.
  2. Kakao, nişasta, kabartma tozunu ve unu ek ederek yoğuralım.
  3. Elimizle biçim vererek üstüne bonibonları hafif bastırarak yerleştirelim.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 160 derece fansız alt üst ayarında pişiriyoruz, deneyecek arkadaşlarıma şimdiden afiyet olsun ?(dilerseniz kakaosuz da yapabilirsiniz)

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu